Një djalë e çoi babanë e tij në një restorant për të shijuar një darkë të shijshme.

Një djalë e çoi babanë e tij në një restorant për të shijuar një darkë të shijshme.

Babai i tij është mjaft i vjetër dhe për këtë arsye, edhe pak i dobët. Teksa hante, ushqimi i binte herë pas here në këmishë dhe pantallona. Të ftuarit e tjerë e panë plakun me fytyrat e tyre të shtrembëruara nga neveria, por djali i tij qëndroi i qetë.

Pasi mbaruan së ngrëni të dy, djali e ndihmoi në heshtje të atin dhe e çoi në tualet. Pastroi mbetjet e ushqimit nga fytyra e tij e shtypur dhe u përpoq të lante njollat ​​e ushqimit në rrobat e tij, i krihi flokët me dashamirësi dhe më në fund vuri syzet.

Teksa dolën nga tualeti, në restorant mbretëroi një heshtje e thellë. Djali pagoi faturën e tyre, por pak para se të largoheshin, një burrë, gjithashtu i moshuar, u ngrit dhe e pyeti djalin e plakut: “A nuk mendon se ke lënë diçka këtu?” I riu u përgjigj: “Nuk kam lënë asgjë”.

Atëherë i huaji i tha: “Këtu ke lënë një mësim për çdo bir dhe një shpresë për çdo baba”.

I gjithë restoranti ishte aq i qetë, sa mund të dëgjoje një gjilpërë të rënë!

Një nga nderimet më të mëdha që ekziston, është të jesh në gjendje të kujdesesh për ata që janë kujdesur edhe për ne.

Prindërit tanë dhe të gjithë ata pleq që sakrifikuan jetën e tyre me gjithë kohën, paratë dhe mundin e tyre për ne, meritojnë respektin tonë maksimal ❣️♥️❤️