Nëse dëshironi të keni paqe të brendshme,

Nëse dëshironi të keni paqe të brendshme, përpiquni të zbuloni pse Zoti ju krijoi, përpiquni të njihni veten, pranoni se kush jeni dhe përpiquni të jeni të dobishëm për të tjerët.