Ndoshta Zoti do t’ju kompensojë me diçka më të dashur për ju se ajo që keni humbur.

Ndoshta Zoti do t’ju kompensojë me diçka më të dashur për ju se ajo që keni humbur.

Dhe sado e ngushtë të jetë bota për ju, mbani mend se mëshira e Zotit është e madhe.

E bukur është ajo shpresë që të thotë se Zoti do të të bëjë të lumtur së shpejti.

Dhe se bota kur të ngushton nga njëra anë. Zoti jua zgjeron nga një anë tjetër.

Zoti nuk do të lejojë që trishtimi të banojë në zemrën tuaj!.

Përderisa je me Zotin dhe me veten tënde të ndershëm, të bindur dhe të sinqertë:

Mos u trishto dhe sigurohu se së shpejti do të jesh i lumtur.