Mungesa e tolerancës çon në luftë.!

Mungesa e tolerancës çon në luftë, dhunë dhe më në fund shkatërron paqen dhe sigurinë e shoqërisë.

Kur njerëzit dështojnë në argumentet e tyre ata bëhen intolerantë dhe më pas përdorin forcën dhe agresionin për të mbështetur pikëpamjen e tyre.

 

Shkruan; Hafize Elshani