MIQËSIA ËSHTË JETË

MIQËSIA ËSHTË JETË
1. Miqësia është dhuratë që vlera e saj shtohet më tepër me kalimin e kohës.
2. Disa miq janë jetë!
3. Miqësia është fjalë e çmuar, nuk i thuhet çdokujt!
4. Miqësia është trëndafili i vetëm që në të nuk ka therra!
5. Ka shokë, dhe nuk e teproj nëse them për ta, se ata janë ilaç për shpirtrat tanë të thyer!
6. Nuk i dua njëqind miq, po një mik për njëqind vjet!
7. Jeta ime ka mundësi të jetë e stërmbushur me shokë, mirëpo, shumë pak janë me mua kur kam nevojë t’i kem pranë! Çdo nder dhe respekt për ta!
8. Nëse miqësia është pika e dobët e jotja, dije se ti je personi më i fortë në botë!
9. Kur e kalon kohën me një shok të afërt që e ke, në vete e ndien se kalon shkëlqyeshëm, edhe nëse tërë kohën të dy rrini të heshtur!
10. Shokët e vërtetë dallohen me tri cilësi: Është rëndë t’i gjesh, rëndë t’i lësh dhe rëndë t’i harrosh!