Kohe qe ndryshojne shpejt

Vini re përshpejtimin e zhvillimit dhe ndryshimit të gjeneratave me përhapjen e telefonave të mençur në këto kohë të globalizimit dhe qasjes ndryshe të gjeneratave të reja në krahasim me të kaluarat.

Më parë ne qëndronim ulur para gjyshërve për të dëgjuar nga ata këshilla por ja që sot për fatin ndryshe një gjë e tillë nuk është e mundur.