Ka dallim mes atij që mban mend ( përmendsh) dhe tjetrit që e kupton atë që e mban në mend.

Ka dallim mes atij që mban mend ( përmendsh) dhe tjetrit që e kupton atë që e mban në mend.
Nuk ka ndodhë të triumfoj i pari ndaj të dytit, e nëse ndodh, atëherë është “kijameti..”!

Shkruan; Bekim Jashari, Kryeimam në Podujevë – Kryeredaktor i portalit FOLTASH