Ji i lumtur për këtë moment. Ky moment është jeta jote.

Ji i lumtur për këtë moment. Ky moment është jeta jote.

Për aq sa mund ta shmangni, mos i jepni askujt pikëllim. Asnjëherë mos ia shkaktoni zemërimin tuaj tjetrit. Nëse shpresoni për prehje të përjetshme, ndjejeni vetë dhimbjen; por mos i lendoni te tjeret..

Të djeshmet e vdekura dhe të nesërmet e palindura, pse të shqetësoheni për to, nëse e sotmja mund të bëhet e ëmbël.

Për të jetuar me mençuri jetën tuaj, nuk keni nevojë të dini shumë, vetëm mbani mend dy rregulla kryesore sa për fillim: Më mirë të vdisni nga uria, sesa të hani çfarëdo dhe më mirë të jeni vetëm, sesa me këdo.