E DIELA EKOLOGJIKE

E DIELA EKOLOGJIKE

Dr. Zeqir Veselaj

Përderisa ne nuk inkurajojmë fëmijët ta përjetojnë dhe të lidhen me natyrën, nuk ka gjasa që ata ta duan dhe mbrojnë atë! Nuk mund të mbrosh diçka që nuk e do! Kaq e thjeshtë është!
PS. Ndërlidhja e fjalive me Kosovën dhe Ditën e Çlirimit është e rastit por valide.
Gëzuar Kosovë!

Foto: Rita Ora si fëmijë në Grykën e Rugovës!