Dhe kur të plakemi do të më thuash:

Dhe kur të plakemi do të më thuash:
-“Si kemi ardhur këtu së bashku?”

Unë do të përgjigjem:
-“Sepse në vend që të bërtasim, ne flasim. Në vend që të ikim, ne kërkojmë zgjidhje. Sepse gjithçka dhe asgjë nuk na përkiste të dyve, sepse qajmë dhe qeshim së bashku.
Sepse një ditë ne premtuam se do të jemi gjithmonë aty për mirë ose për keq dhe mbi të gjitha sepse dashuria është rritur me kalimin e kohës në formën e një dashurie që me ndihmën e Zotit nuk vdes kurrë “.

Sepse dashuria e vertete perfundon dhe plaket bashkë. Kush të do te mban ne krahë deri ne fund te jetes.
Dashuria e vërtetë s’ka tradheti s’ka braktisje s’ka justifikime.