Çfarë bagazhi emocional mbani me vete?

Çfarë bagazhi emocional mbani me vete?

 

A ka ndonjë vendim që keni marrë në të kaluarën që ende po ju shkakton pikëllim?

A nuk është koha për të hequr dorë nga ky bagazh i së kaluarës dhe për të vazhduar në të tashmen e të ardhmen?