Askush në Zvicër e Gjermani nuk është i shqetësuar

Askush në Zvicër e Gjermani nuk është i shqetësuar e as që po e bën llaf se pse një grup ekstremistësh nuk po e lejojnë urimin e të krishterëve për festat e tyre.

As populli zviceran nuk është i trishtuar dhe as gjermanët.
Ata presin urime nga një komb që jeton si barrë për njerëzimin që nuk posedon gjë tjetër veç miliona të pastrehë, të uritur, të varfër dhe disa terroristë!!
Askush nuk pret një komb ku shkalla e injorancës kalon 50% Sa për shkallën e varfërisë dhe të pastrehëve, miliona në Somali, Bangladesh, Afganistan, Pakistan, Egjipt dhe Sudan nuk flasin!! Askush nuk pret nga një njeri i papunë, i dështuar, analfabet, injorant, i varfër, mos urim!! Ne kujdesemi vetëm për këtë për ta bërë veten të vlefshëm!!!

Le ta mbulojmë fillimisht turpin tonë, pastaj të flasim për lejueshmërinë e urimit të jomuslimanëve!! Le të shpëtojmë qindra mijëra nga dallgët e deteve dhe oqeaneve për të shpëtuar nga shoqëritë e goditura nga varfëria, injoranca dhe furia ekstremiste fetare. Atëherë unë do të jem i pari që do të uroj muslimanët, të krishterët, budistët, hindutë dhe çdo sekt, dhe fe. !!
Maheer Youssuf, analist dhe kolumnist nga Egjipti