Loving father walking side by side with son holding hands.

Arsyeja është se e gjithë kjo nuk na shqetëson.

Toka në të cilën jetojmë është e gjerë, e mira është e bollshme dhe jeta është e gjatë.
Megjithatë, jeta jonë është një sërë problemesh, cila është arsyeja?
Arsyeja është se e gjithë kjo nuk na shqetëson.
Ajo që na shqetëson është vetëm dëshira jonë.. Dhe dëshira jonë është si një dritare e ngushtë që shikon gjithmonë atë që njerëzit kanë
Dhe ne gjithmonë shohim gjëra që nuk janë në zotërimin tonë, as në posedimin tonë.