Ai që nuk e pranon idenë që e sjellë Kurani “nuk ka detyrim në fe”

◊Ai që nuk e pranon idenë që e sjellë Kurani “nuk ka detyrim në fe” është një person që nuk i beson fesë së tij dhe nuk i beson aftësisë së doktrinës së tij për të triumfuar në fushën e dialogut dhe debatit, dhe një person që ndjen një disfatë të brendshme të thellë dhe të rrezikshme…
Kjo frikë e bën atë të refuzojë parimin e lirisë së besimit dhe e bën atë të prirur për të përdorur dhunën e që pa përdorimin e saj beson se do të humbasë.”