Ditë e rëndë për Kosovën.


Të paktën 10 persona raportohet të kenë vdekur si pasojë e një aksidenti që ka ndodhur mëngjesin e së dielës në Kroaci.

Ngushëllime të gjitha familjeve të cilat kanë humbur të dashurit e tyre.

Lutjet tona te Zoti për mëshirë dhe shërim për të lënduarit..!